Het verschil in de streepjes truien van Saint James

Saint James is een Frans merk dat wereldwijd bekend staat om haar iconische Bretonse streepjes truien. Deze truien werden oorspronkelijk alleen gemaakt van pure wol in de klassieke kleuren navy en persan. Door de jaren heen heeft het merk echter verschillende modellen, materialen en kleuren uitgebracht van deze tijdloze must-have. In deze blog willen we graag de verschillende streepjes modellen van Saint James voor u uitlichten.

 

Marée - De traditionele wollen Bretonse trui van Saint James
De Marée is de klassieke wollen Bretonse trui van Saint James, en heeft een tijdloos design dat al decennia populair is. Gemaakt van 100% comfortabele wol, kenmerkt deze trui zich door de drie knoopjes op de linker schouder en een aangesloten model met ronde hals. De Marée valt met een lengte van 63 cm net op de heupen, wat zorgt voor een flatterende en comfortabele pasvorm.

De Marée is verkrijgbaar in een scala aan kleuren, van klassiek navy en persan tot gedurfde en eigentijdse kleuren. Dankzij de kwaliteit van het materiaal blijft deze trui jarenlang mooi en comfortabel om te dragen.

Minquidame - De lange mouwen jersey van Saint James
De Minquidame is een elegant en tijdloos model dat perfect past bij de moderne garderobe. Dit model heeft een licht getailleerde pasvorm, een ronde hals en lange mouwen gemaakt van 100% dun katoen. De lengte van 69 cm zorgt ervoor dat deze trui net over de heupen valt en een flatterend silhouet creëert.

De Minquidame is het hele jaar door te dragen dankzij het lichte en ademende materiaal. Het past perfect bij een casual outfit, maar kan ook worden gecombineerd met een chique rok of broek voor een meer formele look. Het is verkrijgbaar in verschillende kleuren die passen bij elke stijl.

 

Meridame - De iets dikkere jersey van Saint James
De Meridame is een variant op de Minquidame en lijkt qua ontwerp erg op dit model. Het enige verschil zit hem in de stof: de Meridame is gemaakt van een net wat dikkere jersey katoen en is daardoor uitermate geschikt voor de koelere dagen. Ook dit model heeft een ronde hals, lange mouwen en een licht getailleerde pasvorm.

Met een lengte van 62,5 cm valt deze trui net wat korter dan de Minquidame. Dit maakt de Meridame perfect voor wie op zoek is naar een korter model dat nog steeds een flatterend silhouet creëert. Net als de Minquidame is de Meridame verkrijgbaar in verschillende kleuren die passen bij elke stijl.

 

Etrille - De jersey top met korte mouwen van Saint James
De Etrille is een comfortabele jersey top met korte mouwen, gemaakt van 100% dun en luchtig katoen. Dit model heeft een ronde hals en een normale pasvorm, waardoor het lekker comfortabel om het lichaam valt. Met een lengte van 60 cm valt de Etrille net op de heupen en creëert zo een flatterend silhouet.

Het ontwerp van de Etrille is tijdloos en klassiek, wat het een geweldige aanvulling maakt op elke garderobe. Het is verkrijgbaar in verschillende kleuren, waardoor er voor iedereen een geschikte variant te vinden is. Het katoen voelt heerlijk zacht aan op de huid en de kwaliteit zorgt ervoor dat de top lang meegaat.

De Garde Côte - Het streepjes shirt met een boothals en heerlijk glad stofje
De Garde Côte is een trendy en functionele variant op de iconische streepjes truien van Saint James. Dit model is gemaakt van ademende en gladde polyamide, waardoor het een verkoelend effect heeft op het lichaam. Bovendien biedt de Garde Côte bescherming tegen schadelijke UV-straling, wat het een ideale keuze maakt voor warme zomerdagen. De aangesloten pasvorm, driekwart mouwen en elegante boothals geven dit model een sportieve uitstraling met een vrouwelijke touch. Met een lengte van 61 cm valt de Garde Côte net op de heupen en is het een veelzijdig kledingstuk dat zowel casual als gekleed gedragen kan worden.

 

De Phare - Het gladde streepjes shirtje met die leuke splitjes aan de zijkanten
Het verschil tussen de Phare en de Garde Côte is de lengte: de Phare is met 68,5 cm het langste streepjes model uit de Saint James collectie en valt ruim over de heupen. Het model heeft een boothals, driekwart mouwen en twee splitten aan de zijkant, wat zorgt voor een flatterende en vrouwelijke uitstraling.De Phare is een speelse variant op de klassieke Bretonse streepjes trui en heeft een sportieve uitstraling met een knipoog naar sportswear. Dit model is gemaakt van ademende en gladde polyamide, wat het een verkoelend effect heeft op het lichaam. Bovendien biedt de Phare bescherming tegen schadelijke UV-straling, wat het een ideale keuze maakt voor warme zomerdagen.

De Canaries - De wat langere jersey met een elegante vierkante hals 
De Canaries is een eigentijdse en modieuze variant op de klassieke Bretonse streepjes trui en heeft een vierkante halslijn en een aangesloten pasvorm die het vrouwelijke figuur accentueert. Dit model is gemaakt van dik katoen, wat zorgt voor een warm en comfortabel gevoel. Met een lengte die iets langer is dan het gemiddelde streepjes shirt van Saint James, valt de Canaries mooi op de heupen. Dit tijdloze kledingstuk is perfect voor zowel casual als geklede gelegenheden en kan gedragen worden in verschillende seizoenen.

Met deze modellen van Saint James heeft u altijd een tijdloze klassieker in uw garderobe. Of u nu gaat voor de traditionele wol of voor een lichtere katoen- of polyamidevariant, u zult altijd een comfortabel en stijlvol kledingstuk hebben dat eindeloos te combineren is. Ontdek welk model het beste bij uw stijl past en geniet van de tijdloze elegantie van de Bretonse streepjes trui.

 

 

 

 

http://damesmode.linkmee.nl

 

Terug naar blog